Kreativ Flora har 115 år lange håndverk og blomsterbinderi tradisjoner. Side Dagmar Obel startet sin butikk i Nedre Slottsgate i 1905, via Kai Andersen Blomster og siden 1992 som Kreativ Flora. Nå har vi vårt binderi på Nedre Blindern Gård. Nils Norman Iversen er medeier, faglig og daglig leder for Kreativ Flora.Vårt faglige team består av blomsterdekoratører og lærlinger.

Vi brenner for blomstene og for deg som kunde. Blomsterfaget har alltid vært det sentrale, og opp gjennom de 115 årene har butikken fostret norske, skandinaviske og verdensmestere i blomsterbinderi. Vi setter natur og bærekraft i sentrum. Elsker å bruke materialer fra natur og hage. Og vår, sommer og høst dyrker vi egne snittblomster her på gården. Små og store brylluper, bursdager og event er vårt spesiale. Og ønsker du et personlig og naturlig preg ved avskjed for en av dine kjære er vi der for deg.

Kreativ Flora er helt i toppen når det gjelder kvalitet på blomster og design. I samarbeid med bl.a. Slottsgartneriet var vi med og utviklet designmanualer og dekor til begge de kongelige bryllupene. Designmanualen for Kronprinsbryllupet i 2001 fikk Norsk Designråds ”Merke for God Design”.

Kreativ Floras blomsterdekoratører er aktive som kursledere, foredragsholdere, konsulenter og dommere i inn og utland. Våre kurslokaler benyttes stadig til kurser for den blomsterinteresserte. Både for de profesjonelle og de glade amatører.